join lerr dlu terrr......

JOIN EYKAMEOW 1ST GIVEAWAY!

Hyep u'ollz....
tetiba je rasa nak join EYKAMEOW 1ST GIVEWAY nie....
mana laa tau kot2 bertuah...ekekeke...
tuah ayam nampak dikaki....
tuah manusia siapa tahu,kan3??...ahakzzz
aku suka sangat bace blog gadis ini KEKWAT? ....
especially kalau citer sal eykameow ngan buibui dia...
kalau gaduh pom sweet2 gtu.....hik3.....
boleh dikatakan blog aku nie pom di inspirasikan oleh blog eykameow la....hik3.....
okep laa....thats all......mekaseeeehhhhhhhhhhh..:D


p/s : harap2 ler bertuahhh...ekekekeke.....

2 comments:

  1. hehehe tak sangka nya jadi inspirasi utk blog yg sweet mcm awak nii... :)) *malu*

    Btw thnks sebab join ye!
    Ni nak bgtwu nombor bertuah awak ialah nombor 4!
    Pape nnti eyka akan update kat blog.
    So, doa la byk2 supaya random.org boleh naikkan nombor awk tu...ngeee
    Goodluck dear! N, thnks again! ^__^

    ReplyDelete
  2. hehehehe......thanks....baru nak jd blogger nie....blog pom ntah pape lagi....hihihi...nanti follow ea??..hik3...

    wlcme,dear...amin......nanti nak doa banyak2...hik3....:D

    ReplyDelete

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...