join lerr dlu terrr......

Boutique yang GOJES

Hai kawan-kawan.....
my sister and me ade wat perniagaan sikit-sikit...angan-angan nak jadi businesswomen....ngehngehngeh....kalau tak sia-sia je laa we ambik diploma in business study,kan?....
we memang suka sangat-sangat niaga tapi before this terlalu banyak halangan ...after we discuss with our supplier-supplier then finally we got our own boutique.....yeah!!!!!!!!!.......nanti korang free jemput laa singgah yer...murah-murah jep then super duper cantik,elegant,gorgeous, and seangkatan dengannya laaa...... check check check it out peepsss........





mesti korang tertanya-tanya kan kenapa nama butik aku 'RR Boutique' ?... then meh aku bagitau.... reason dia mudah je.. sebab nama aku ROSSAZWA IZIANTI BINTI RAMLI so RR mean ROSSAZWA RAMLI......tapi tadi aku bagitau bisnes nim aku buat dgn aku punyer kakak,kan?.... xyah susah susah nak fikir.... nama kakak aku ROSSHAFINI RAMLI so still RR kan?...so thats why laa nama butik aku 'RR Boutique'.....

hehehehe...nie kira business aku punya family laa sebab nama family aku  RR....hehehehe...xcaye?...lets see it!!

Along - Hasmawira Ramli  (along anak sulong mybe time nim xtimbul idea nak buat RR kot.....
Angah- Rozaimi  Ramli
Achik- Rozairie Ramli
Alang- Roslizawati  Ramli
Ateh- Rosshafini  Ramli
Adik- Rossazwa Izianti Ramli (me special kes nama me dua...ngehngehngeh..bongsu katakan)

kalau korang berminat boleh klik sini RR BOUTIQUE ....

notabudaknipis : nanti nama anak anak saya nak buat macam nie jugak laa...heeee...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...