join lerr dlu terrr......

What's happen on 13/03/13 ?

hye,peeps... dah terlalu lama aku tak menghiraukan miss blog ku ini....sesungguhnya aku sungguh merindui mu sayang...ekekeke....tak moo majok2,okey?... tuan empuya dirimu ini terlalu sibuk....tapi disebabkan hari ini hari yang sangat special, tuanmu ini sanggup meninggalkan ke-buzy-an nya itu semata-mata untuk menghupdate blog kesayangannya ini....hahaha...merapu meraban.....ekekeke... :P

Gambar hiasan semata-mata....hahahaha


What's happen on 13/03/2013?? ... guess what??..tarikh nie adalah tarikh lahir Mr Dukes yang ke 21...ekekeke...Mr Dukes saya dah tua...hahaha...Dah boleh panggil pak chik dukes nie....tapi birthday Mr Dukes tahun nie sangat menyedihkan bagi aku sebab Mr Dukes duduk nun jauuuuuuuuuuhhhh disana....sobsobsob....xleh celebrate sama-sama...."sayang nak celebrate bufday awk..balik laa balik laa.."sobsobsob..nangis lagi.... :'( .... By the way, duduk jauh-jauh pun tak kan pernah menghalang aku untuk 'kejut'  kan Mr Dukes aku nie.. bak kata pepatah.. "Nak seribu daya, Tak nak seribu Dalih."...

Kejutan Birthday Mr Dukes nie aku dah rancang sejak bebrapa bulan yang lalu.....hahaha...macam biasa kejutan mesti lah kena perfect!...macam yang sebelum nie...Nak baca sambutan harijadi sebelum nie boleh pegiI SINI...kalau tak rancang betul-betul nanti aku yang terkejut pulak...kang haruu...ekekeke...untuk menjayakan kejutan nie aku telah berkomplot dengan  kawan yang sangat awesome.... antara watak-watak dalam drama kejutan Mr Dukes ini adalah jengjengjeng... watak utama mestila aku,kan??..hahaha..gila nak jadi heroin....ade aku kesah?...drama aku muka aku....hahahaha....watak pembantu Syakila a.k.a Gotcha syakila pinky,...ekekeke...actually, Syakila watak yang paling penting dalam drama nie tapi disebabkan aku heroinnya aku laa yang lagi penting,kan??...hahahaha...
My beloved friend a.k.a Gotcha Syaqila Pinky a.k.a watak pembantu dalam 'Drama Kejutan Mr Dukes' hahahaha....


Seminggu sebelum bufday Mr Dukes boleh dikatakan tiap-tiap malam aku bergayut ngan syakila...berpuluh-puluh ringgit jugak laa kredit yang dihabiskan.... rancang punya rancang, merancang dan dirancang...... tiba laa hari yang ditunggu-tunggu... jengjengjeng..... tepat jam 12 malam aku pom bergayut dengan Mr Dukes macam biasa...then, aku bagitahu dia " sayang,saya minta tolong kawan saya belikan handbag,nanti esok dia hantarkan tempat kerja awk." dengan confidentnya aku menyusun ayat mengikut rancangan... ..tapi dengan confident jugak Mr Dukes marahkan aku...dia cakap dia buzy xboleh... sobsobsob....nanges kuat-kuat sebab kena marah dengan Mr Dukes...tapi disebabkan rancanganku ini...ku paksa jugak Mr Dukes aku pegi ambik 'handbag' tuuu dengan kawan aku.....tapi Mr Dukes cakap tengok dulu macam mana ....dia tak janji...adoooiiiii...geram je aku nak hempok kepala Mr Dukes aku yang ngek,senget,bongek, dan ngek-ngek yang lain......aku dengan syakila dah memang risau yang amat-amat...jangan laa xjadi, banyak dah kami habiskan duit nim semata-mata demi drama nie......ekekeke

keesokan harinya,iaitu bersamaan 13/03/2013.... Mr Dukes bagi persetujuan untuk jumpa kila...yesyesyesyes...yayayayayayayayay...gumbiranya hati... ALLAH je yang tahu.....cepat-cepat call Kila suruh dia pegi sana....then, dorang janji nak jumpa kat suatu tempat yang ak dah lupa namanya ape...then,jumpa-jumpa... Kila bagi laa Kek secret recepi tuu besertakan kad ucapan yang tulus ikhlas dari diriku untuk kekasih hatiku..... Supriseeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!........hahahaha....

Taaaraaaa.... kek  untuk orang yang saya sayang...yang penting saya ikhlas dan berusaha untuk menggumbirakan hati orang yang saya sayang........


Thanks a lot to my beloved friend Syakila...... ingat janji kita... "Just wish,i will fulfill"...
to my Mr Dukes, happy birthday sayang...... i love u so much.. i will always by your side....hope your dream come true...and i wish u willl be my hero till the end.. :D

Nota budak nipis : jarak takkan menguji sebuah cinta selagi berpegang kepada janji untuk setia dan selagi tunggak kepercayaan masih teguh.. "nak menggembirakan yang tersayang,jarak bukanlah satu ukuran,nak seribu daya xnak seribu dalih....".. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...