join lerr dlu terrr......

Ombak Rindu ker Ombak Cinta ??? ....:D



 Pssstttt..... korang nak tau something tak??....korang nak tau tak??....aissshh...nak tau tak nie??...tak nak tau erk??...ahh,xkira nak bagitau jugak!!!...semalam kan,semalam kan....wawa date dengan Mr Dukes.....happy sesangat tau... melalui date tu terciptalah satu drama romantis Ombak Rindu...eh,Ombak Cinta laa....aik,Ombak Rindu ker Ombak Cinta nie???...konfius3....ahh,xkira..yang penting citer nie confirm masuk box office...for sure kalah citer Ombak Rindu tuuu...ahakkz!!... 

Thats me...heroin citer nie...ahakz....
citer kita wajah kita...ahakz....



Ofcoz laa this is my hero...
My taugh Hero...

















Jom layan sinopsis citer nie.....check it out!..
Tersebut laa kisah...eh??......salah3...start balik.... Cerita ini bermula...eh?....ahh,lantak lerr!!....ayat nie jer sempat aku fikir sekarang nie....Lesha nak uruskan something kat New Castle Kota Bharu... dengan niat yang tulus ikhlas Lesha ajak aku dengan Mr Dukes teman dia ngan Mr Pumpum date...dengan hati yang teramat senang dan gumbira aku ngan Mr Dukes pom menjoinkan diri....ahakz...tapi dengan syarat kena tunggu aku habis kelas....
So,sementara aku dok belajar, Lesha, Mr. Pumpum and Mr Dukes pergi menguruskan kerja Lesha.....Tapi disebabkan takut terlepas double date nim aku telah terponteng kelas,uhukz!!....student2 lain jangan tiru apa yang aku buat, okey?...memonteng kelas adalah dilarang sama sekali!!!...cehh,nasihat orang nim...

Then,tepat2 kul 3.45 bermula laa double date kitaorang.....first time kot aku buat double date nim..best woooooooo...boleh beramah mesra ramai2 gitu....ahakzz.....tapi aku malu-malu sikit kot...err,sikit??..okey,banyak!!... masa nie kalau Nadz a.k.a mummy ngan Echah a.k.a Gemok tengok aku yang dok senyap jer ala-ala gadis melayu terakhir gitu,confirm dorang gelak sampai pecah perot...aisshhh!!...Aku bukan malu okey!!....segan jer....hak3...nie first time aku jumpa Lesha yang kiut miut tuuu...hik3....bodek sikit..ahakz....tak-tak Lesha memang kiut....kulit dia putih laa...aissshh..jeles!..nak kulit putih jugak...sob3...

Then,kitaorang pergi laa kat PCB pantai cinta berahi Pantai Cahaya Bulan.. korang tau tak betapa tenang dan gembira nya dalam hati nie bila dapat jalan-jalan kat tepi pantai dengan orang tersayang...kalau korang tak percaya cuba lah....aku lebih pilih pergi kat tempat-tempat yang menenangkan macam nie dari pergi kat shopping complex tuuuu....huk3.....

Dah berjam-jam dan berhours-hours kitaorang kat sana .... kitaorang pom pulang.....cehhh....sedeyh!..nak date lagi...sob3.... nangis sambil nyanyi.. "perpisahan ini selalu terjadi antara dua insan yang bercinta........." sob3...nie kira happy and sad ending laa yer.....ekekekeke.....


said : waiting for second double date.........hihihihihi..:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...