join lerr dlu terrr......

Happy Birthday Dukes!!

Assalamualaikum,

Hyep,peeps!!..hOw your day??....must be fine,right??...kui3....may i speak in english??..hak3...nonsense!!...
pssstttt3....korang taw tak arinie berapa hari bulan??.....ce teka ce teka..teka laa, teka laa...yeah,thats right!..hari nie 13 march 2012 and today is a special day for my lovely dukes...Happy birthday dukes!!....love u so muchhhh......sayang awop sangat2..oppsss,terlebih sudah...ahakz!!!.. tapi birthday mr dukes tahun nie xder surprise macam last year...sorry dukes!!....last year gempak punya,kan3??...sampai Mr Dukes terharu sangat kot.....terima kasih untuk kawan-kawan Mr Dukes yang membantu....hak3...tuu diooo, lepas satu tahun baru nak ucap terima kasih..hak3...

Happy birthday to you,happy birthday to you,happy birthday to my only one,happy birthday to you...boom,boom,boom,boom...
hey,dukes!!..hope your dream will be reality!!....



Tahun nie no surprise but still a special day....kui3....3 hari sebelum nie, Mr Dukes dah datang kota bharu . So,aku jadikan dating kilat aku tuuu sebagai sambutan birthday Mr Dukes...hik3...boleh pulak cenggitu,kan??..hak3...who care,right??...lain orang lain caranya ...peewiiittt.....hey,korang nak tahu tak betapa susahnya nak belikan hadiah untuk seorang lelaki??....aku ambik masa 3 bulan kot untuk fikir nak bagi hadiah ape untuk Mr Dukes nie,tuu pom langsung aku xboleh fikir...adooiii!!....sadis tol... >_<"... oleh kerana otak aku yang tak berapa nak betol nie tak dapat fikir apa-apa hadiah untuk Mr Dukes, aku ambik masa dating kilat aku tuu untuk fikir hadiah yang Mr Dukes confirm suka..hak3...guess what??...i got it!!....aku tengok Mr Dukes berkenan sangat dengan 1 beg yang xberapa nak murah nie....lama kot dia dok tilik beg tuuu....then,aku fikir2 why not aku je belikan untuk dia,kan??....then,aku yang murah hati nie mengeluarkan wang dan belikan beg tuu untuk Mr Dukes....sweet tak??...sweet tak??.....well3..hak3...

haaaa,nie laa hadiah dari aku untuk Mr Dukes tahun nie...
amacam??..okey tak??....wiwiiittttttt!!!!

korang pernah tak birhtday boyfie korang tapi korang yang dapat hadiah??.....hak3...its happen to me peeps....lepas dating kilat hari tu.. Mr Dukes hang out + over night ngan member-member dia....katanya membernye ade keje....xkesah laa kan janji Mr Dukes tak hang out ngan pompuan lain,kalau tak for sure aku jeles....~lalalalalalalalalalala~.....lepas date kilat hari tuu aku adalah majuk-majuk manja ngan Mr Dukes..hak3...so,sebab nak pujuk aku, Mr Dukes belikan t-shirt + blous kat aku....so,sweet...kan3??.... dah kalau camnie sape laa xsayang,kan3??...saya sayang awak laa Mr Dukes!!!....hik3..~blushing~


chantek tak??..chantek tak??....kui3..
yes,i love london but i love Mr Dukes more...hak3

peewiiiittttttt..pink colour!!...
i like!!!...

Thanks,dukes!!...happy birthday...may ALLAH bless u...hope your dream will be reality....don't ever give up!...i'll always by your side....hopefully our relationship will never end!!.......peace yaw!!!....


nota budak nipis : waiting for my anniversary..... :D


Antara Kawan dengan Lawan


Asslamualaikum...yang berbahagia tuan pengerusi majlis,para hakim yang arif lg bijaksana...erk?????......mentang-mentang minggu nie ade pertandingan pidato...aku pulak yang excited lebih-lebih..peserta pom cool je...ahakz!!.....ade aku kesah??.....,..blurrppp!!!....sye tidak laa sekasar itu....nokhtah!!...

okeh...topik yang akan aku bincangkan pada hari ini ialah tentang perbandingan diantara kawan dan lawan.....
Mengikut kamus didalam kepala aku yang xberapa nak okey ini.....kawan adalah bermaksud seseorang yang mempunyai hubungan dengan kita...manakala lawan beerti seseorang yg tidak mempunyai hubungan yang baik dengan kita.....

hubungkait diantara kedua-dua fakta atau auta tersebut adalah kawan boleh menjadi lawan..dan lawan juga boleh menjadi kawan.....pergh!!

pssssttttttt....korang nak taw x nape aku buat post nim...aku nak citer pasal kawan dan lawan aku nie.....aku nak luah kat sini je....xnak bgtaw sape2.....bukan sumer orang boleh kita pcaya,kan3??....so,klu dah aku citer kat sini thats mean aku percayakan korang laa,kan??.....so,korang kawan yang baik,kan3??....haaaaaa,bagus3....i like!!!!!!.......

first of all,eceh!...speaking dulu sepukul.....ahakz!...aku ada kawan taw...kitaorang kenal masa form 4......start dari citu ktorang dah start rapat.....benda yang menarik sal kitaorg,kitaorang ada muka yang hampir sama....ahak!...bonus untuk kitaorang lerr tuuu.....kitaorang boleh dikatakan bagai semut dengan gula...dimana ada gula disitu ada semut dan sebaliknya....then,sampai umur 18 tahun kitaorang berpisah sebab kitaorang dapat sambung blaja kat IPTA yang berbeza.....aku blaja kat PKB...dia blaja kat PSAS....u know what...kitaorang just berhubung pada masa tertentu je...kitaorang xde laa msej 24 jam bergayut tiap-tiap minggu.....tapi hubungan kitorang tetap rapat.....kalau time cuti....tiap2 hari masa kitaorang di habiskan bersama....korang ade??....ahakz!!!......setahu aku laa...kalau orang lain xmesej ker xcol ker terus cakap kita xnak kawan ngan dorang laa,sombong laa...oii,cik kak oii cik abang,kita ada kehidupan seharian,rite??....kalu tiap2 hari kena mesej ngan kawan alamat bankrap laa korang.....kalau korang ada 10000000000 juta kawan ,camner???...xker haru tuuu..... ~korang fikir laa sendiri~



then,lawan.....errrrrrrr,nak cakap camner erk tentang lawan nie??....kalau salah cakap xpasal-pasal masuk court...xsanggup eden!!.....lawan nie orang yang korang xleh ngam atau sebulu laa,kan??...kawan korang pom bleh jadi lawan korang...lawan xsemestinya musuh....musuh nie dah tahap kronik sngt..thats why aku guna perkataan lawan....contohnya aku....aku memang kawan dengan 'diaorang'..pada pandangan mata cantik orang,aku dengan dia memang ngam..tapi faktanya yakk adowwwww.....kitaorang selalu selisih pendapat,selalu bertikam lidah n so on.....tapi kitaorang tetap kawan....~peace~

Kesimpulannya,pandai-pandai laa korang cari kawan yang xakan jadi lawan...dan pandai-pandai korang laa jadikan lawan korang sebagai kawan... ~peace no war~....

nota budak nipis : APOLOGIZING does not mean dat u r wrong and the other person is rite... its juz means datz u value ur relationship more than ur EGO..... =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...