join lerr dlu terrr......

Gila Mengedit!....

Hye u'oll.....ahakzz
Actually dah lama aku xmengupdate blog....
Oleh sebab dah lama xupdate blog nie...
harinie dah 3 post aku buat....hah,ambik kau!!.....ekekeke...
Disebabkan dah lama xbukak my blog nie.....
Teringan plak nak edit nak bagi nampak baru sikit....
Yang dulu terlampau simple laa,yang nie mybe better kot....
Papepom aku memang puas hati laa dengan my new blog nie...hik3
Okeh dah citer sal blog....full stop!!!....
Sekarang aku sedang menjalani cuti sem yang membosankan....
arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......bushan3!!!!............
My parents pegi Putrajaya umah angah......
Alaaaa, ma nie...
Adik cuti sem nie nak spend time dengan ma dan ayh...
Tapi ma ngan ayah pegi Putrajaya lak...sob3...
Okey la...nak pegi nanges bawah bantal jap...erk?...poyo!
Haruslah Love...ekekekekeke....


Kembali Terjalin..... ---> Januari 2011 <---

nie part sedih yer!……….korang jangan nak nangis tau..nanti aku nangis jugak..ahakz……
lepas aku break up ngan mr dukes…aku sedih tapi nasib baik masa 2 aku kat kg…
so,xder laa terasa sangat sedihnya 2…
juz kekadang jer aku nangis teringat kat dia…
kalau igt kat dyew for sure aku bace mesej n tengok gambar2 dia yang aku simpan..auw33…..
rindu yang teramat sangat….
aku masih bernasib baik sebab aku dapat pegi PLKN…
so,peluang untuk aku ingat kat dia tuu tipis sebab kat plkn mesti bz,kan??....
tapi aku silap…sampai je kat sana….
aku rasa sunyi sangat sebab xder sorang pown yang aku kenal....
aku xtau nak col sape…aku col sepupu aku a.k.a kime….
p sepupu aku tuu pom bz dengan awek dia jugak,kan?.....
nanti asyik bergayut dengan aku nanti dia kena marah dengan makwe dia…
xker jadi satu masalah plak tuu…
pastu aku teringat kat Mr Dukes…aper lg..terus ak tepom Mr Dukes…
bergayut dengan dia sampai kredit aku da dia habis…fuhhh,lega………
Lepas blik PLKN, aku sambung belajar kat Politeknik Kota Bharu...
untuk kedua kalinya aku rasa kesunyiaan.....
dan untuk kedua kalinya jugak ak mencari Mr Dukes...
so, dari situ aku tau yang aku perlukan hanya dia…
tapi dulu ego sentiasa mendahului….isshhh,budush!!!!!!!.......
ak berhubung ngan dyew sbgai kwan…..msj n msj n msj……
dyew still ajk ak cple p ak blom bersedia lg….konon jual mhal laa..hik3
sampai laa akhirnya cinta kami kembali terjalin...hihihihihi..
<3 u so much my Mr Dukes....


p/s : kalau dah jodoh xkan kemana..... true love never die....... :D

aku jahat !!!! . . . --> Mac 2010 <---

semua orang xsempurna dan pernah buat salah,kan?…..
aku pown sama…aku pown buat salah….
aku tau aku salah dan memang aku yang salah..
so,aku xsalah kan orang lain dah aku yang salah..ngeeee…..
nie akibat pengaruh kawan2 laaa nie…
tapi aku xtau…sepandai2 tupai melompat akhirnye jatuh ke tanah jua…ngeee…...
disebabkan hal tuu aku dah xsampai hati nak bersama ngan Mr Dukes lg…
aku rasa bersalah sangat….sob3

lgpown aku takut Mr Dukes juz nak balas dendam …
  Bagi aku mustahil laa kot Mr Dukes nak maafkan aku semudah tuuu..
  aissshhh…konfius…aku pown buat keputusan untuk menjauhkan diri dengan Mr Dukes…..
aku xmau dah Mr Dukes sakit hati sebsb aku lagi……sob3…
daaaa my tayunk…lastly,Mr Dukes mesej dan aku bgtau aku nak break up…
  Mr Dukes still pujuk aku….tapi aku xmau dah…
aku rasa bersalah sangat dengan aper yang aku dah buat kat Mr Dukes……..sob3..:’(
sowieeee syng……… :’(




brOkEn hEart..... <3 



p/s : pilih org yg syngkan kamu dari org yg kamu syng....







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...