join lerr dlu terrr......

Debaran Terlampau

Assalamualaikum,u'ollzz......dgr x?...dgr x??....dgr x jantung aku ngah bunyi dupdapdupdap...dengar,kan?...dengar,kan??...haaaa,bru korang taw betapa gabranya aku ....korang nak taw kenapa??.....okeh3,let me tell u the truth.......kalau korang nak taw 12 december 2011 bersamaan hari isnin nie...aku akan..........aku akan......aku akan dapat taw result untuk sem 2 ...wahhhhhhhhhh,takot yang teramat kot...kalau korang kat depan aku,sure korang bleh tengok kaki aku yang ngah menggeletar sakan neh.....aisshhh....over x?..over x?...over,kan?...ader aku kesah...ekekeke.....korang doa yang terbaik untuk aku yer?...aku ngah takut sangat nie....PA aku dah post kat group kelas aku yang result akan kuar ari isnin nie....huh!...cuak nie...
tapikan gabra aku untuk kali nie xleh lawan gabra aku masa aku sem 1...mase sem 1 cuak giler kot...mane tak nye...markah PB aku yang paling rendah.....sape xrisau,kalau korang kat tempat aku pom,sure korang rasa nak nangis jer....by the way,rezeki menyebelahi aku,aku lulus sumer n still dpt pointer 3.0..ke atas not bad laa tuu,kan???....untuk sem nie plak,aku confident sikit sebab mase exam aritu alhamdulillah aku dapat jawab dengan baik.....except aku risau untuk subjek MACRO ....korang taw tak betapa susahnye subjek tuuu??..korang taw x??.....p nasib baik laaa aku still bleh jawab ...tapi masalahnye...aku memang bleh jawab tapi xtaw betul ke idok...ekekekeke...hope my result okey.....doakan aku,yer??..





p/s : Ya ALLAH berikanlah aku kejayaan untuk membanggakan ibubapaku..aminnnn...:)

4 comments:

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...