join lerr dlu terrr......

Azam Baru 2012

Assalamualaikum.......
hyep,everyone...
let's sing a song with me......
one,two,three....

i wish u happy new year...
i wish u happy new year...
and happy new year....
selamat tahun baru sumer!!...
boom...booom...booommm....


mesti korang punyer sambutan meriah gilerr,kan3??....
wawa sambut kat umah jer dengan kawan-kawan yang sedikit sengal..ekeke...
xlaa gurau jer...mane ade sengal pom sewel sikit jer...hak3
nak sambut new year kat luar xboley sebab kat kelantan hujan xhenti-henti...
so,kerana ke'Excited"tan wawa, nadz dan echah nak sambut new year...
kitaorang pom berkumpul depan tv..
kitaorang tgk TV2...sebab TV2 jer yang siarkan secara langsung...
hampir2 ke detik 12 malam....wawa kuatkan volume TV dan jerit same-same....
like this... 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...yeahh,happy new year!!!!...
boom..boom..booom...booom....
and then lepas bersorak,bernyanyi bagai....kitaorang pom same2 wish azam baru untuk 2012...
pastu...wawa terus buka lappy kesayangan.....
then,buat new post nie......hehehehe...excited x??....excited,kan3??
mesti korang pom same,kan3???...nak ngaku ker x.....kalau xngaku wawa tarik hidung...hik3...
korang nak taw x aper azam baru wawa????..
kalau  korang nak taw..korang tengok wish list wawa kat bawah sebelah kiri....
hope azam wawa untuk tahun nim tercapai...
jom kita same2 doakan semoga azam kita tercapai..
dan semoga tahun nie lebih baik dari tahun lepas...
aminnnnnnnnnnnn...







Wordless Wednesday # 1


Assalamualaikum,hyep everyone.....have a nice day yaw.....:D
First time wawa buat wordless wednesday.....
So,because nie yg pertama wawa nak jadikan gambar wawa ngan Mr Dukes date sebagai wordless wednesday.....
enjoy yourself here....:D


                                                              
that's me,okey??..ekekeke....wawa totally pakai warna pink.....sebab Mr Dukes suka pompuan pakai warna pink taw....hehehe....so,demi memenuhi kehendak cinta hati wawa tuu....wawa pom pakai laa warna pink....hope cantik di mata Mr Dukes,kan?....:D


yes,this is my Mr Dukes......encem x??...encem,kan?kan?kan?....ekekeke.....


ahakz.....Mr Dukes buat muka comel........:D


Amacam boleh kalahkan Anjelina Jolie x bibir Mr Dukes nie??....ekekeke.....

Alahai...nie laa akan jadi kalau amik gambar sambil drive...korang jangan tiru aksi nie taw....hehehe.....:D


ahakz........senyum sampai tertutup mata...aper daaaaaaa.....


 sebelum berpisah...take a pictures first...clik!

 nice one.......hppy sangat2 dapat spend time ngan  Mr Dukes....:D



thanks for watching....:D

Kegembiraan vs Kesedihan



Assalamualaikum...u'ollzz..
yahooooooooooo....hak3.........sobsobsobsob...huk3...for sure korang pening baca entry aku nie,kan??.....ekeke...kesiaaaaaaannn.....lets me tell the truth...actually,aku dah dapat result untuk semester neh.....pointer aku untuk sem nie still 3 ke atas....tp yang paling buat aku happy result aku up,up,up and up...yahoooooooooooo.....*ngah melompat sambil tepuk bintang*..ekekeke......happy,kan?...mestilah happy....bukan senang woo dapat result camtu.....sumer orang ucap congratz kat aku..wahhh...shuke3....next sem nak wat lagi baik laa..nanti lagi ramai orang wish kat aku....ekekeke.....bajet jer lebih!!..macam orang heran sangat ngan result aku,kan??....ekeke....tapi aku harap sangat2 untuk sem depan my pointer still meningkat....korang doa2kan ea...nanti aku belanja choki-choki....best yawww.....

yippi.... "W to da A to da W to da A,lets said WAWA"....ekekekeke..

sob3...ahakz...tetibe jer sedih,kan?....sedih laa Mr Dukes asyik bz jer.....
Mr Dukes slalu cakap " sayang,jangan camtu....nie kan exam..tolong laa faham."..ahh,xkira xnak faham gak...majok ngan awak!!!.....kita bosan taw x??....SMS x.......CALL pom x.....len kali Mr Dukes SMS ,xnak balas....main laa SMS sorang2...kalau CALL pom xnak angkat,cakap jer ngan operator tuu...weeekkkkkkk....biar padan muka Mr Dukes....sape suruh buat kita camnie...sob3...biar Mr Dukes rasa rindu dendam cam kita ngah rasa sekarang nie.....grrrrrrrrrrr......"saya rindu awaklah,pak chik...faham x??..."..kita sayang awak laa...jangan lah buat camnie...sedih taw....tiap2 ari kita tengok  telefon tunggu awak call...sob3....kita xnak cakap apa2 dah..kita nak majok ngan sumer orang...benci3!!! ..huaarrrgghhh,gediksss!!!.....



sedih x muka kita...sedih,kan?..Mr Dukes laa nie......
cepat marah Mr Dukes sampai hati dia buat kita macam nie...sob3...

Debaran Terlampau

Assalamualaikum,u'ollzz......dgr x?...dgr x??....dgr x jantung aku ngah bunyi dupdapdupdap...dengar,kan?...dengar,kan??...haaaa,bru korang taw betapa gabranya aku ....korang nak taw kenapa??.....okeh3,let me tell u the truth.......kalau korang nak taw 12 december 2011 bersamaan hari isnin nie...aku akan..........aku akan......aku akan dapat taw result untuk sem 2 ...wahhhhhhhhhh,takot yang teramat kot...kalau korang kat depan aku,sure korang bleh tengok kaki aku yang ngah menggeletar sakan neh.....aisshhh....over x?..over x?...over,kan?...ader aku kesah...ekekeke.....korang doa yang terbaik untuk aku yer?...aku ngah takut sangat nie....PA aku dah post kat group kelas aku yang result akan kuar ari isnin nie....huh!...cuak nie...
tapikan gabra aku untuk kali nie xleh lawan gabra aku masa aku sem 1...mase sem 1 cuak giler kot...mane tak nye...markah PB aku yang paling rendah.....sape xrisau,kalau korang kat tempat aku pom,sure korang rasa nak nangis jer....by the way,rezeki menyebelahi aku,aku lulus sumer n still dpt pointer 3.0..ke atas not bad laa tuu,kan???....untuk sem nie plak,aku confident sikit sebab mase exam aritu alhamdulillah aku dapat jawab dengan baik.....except aku risau untuk subjek MACRO ....korang taw tak betapa susahnye subjek tuuu??..korang taw x??.....p nasib baik laaa aku still bleh jawab ...tapi masalahnye...aku memang bleh jawab tapi xtaw betul ke idok...ekekekeke...hope my result okey.....doakan aku,yer??..





p/s : Ya ALLAH berikanlah aku kejayaan untuk membanggakan ibubapaku..aminnnn...:)

Petua Gigi Kembali Putih

Assalamualaikum....
Hari nie terdetik di hati nak wat post tentang petua gigi kembali putih...sebelum nie dah banyak petua yang aku baca tapi petua kali nie lebih menarik minat aku sebab aku pasti semua orang nak gigi putih macam aku,kan??....huahuahua....Seperti yang kita semua tahu gigi adalah amat penting untuk menentukan tahap keyakinan diri seseorang...aper?...xpercaya?....let's proof it!....kalu gigi korang hitam korang rasa confident x nak cakap dengan orang... tak kan tak kan tak kan,kan??....mesti korang rasa malu,kan3???.....kalau aku, aku pom malu.....xkata hitam kalau ada sayur atau lada pom aku dah xsenang duduk....eeee,malu!!....bluweeekkk!!!...tapi bila gigi kita putih..tetibe jer confident tuu datang,kan3??...kalau gigi korang putih,sure korang senyum memanjang jer,kan??..ekekeke...sampai orang pom cakap korang gile...oopppssss,terlebih sudah!!!.....so,cari punye cari..lastly aku dapat satu petua yang boleh kita gunakan....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Bagi memastikan gigi yang putih tanpa kesan karat, korang boleh gosokkan gigi korang dengan kulit buah pinang bersama arang kayu yang ditumbuk halus.... Kemudian selepas beberapa minit korang boleh bersihkan gigi anda dengan air yang bersih...xmoo air kotor....xmoo2....ekekeke.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 Dan hasilnya..taraaaaaaaaaaa....



 
 
wahhh,putihnya...shuke3.....chantek x gigi kita??...cantik,kan??...cantik,kan??...wiwiwiwiwiwiwi......harinie kita nak senyum je......ekekeke....oh,please!..cik wawa jangan nak perasan sangat.....that's not ur teeth!!!... ala gigi kita pom lawa aper......okey laaa,selamat mencuba yaw!....


p/s : Senyuman yang cantik bermula dari gigi yang putih....:D

Fakta menarik tentang lelaki

kreadit to my classmate...ekekeke...

Assalamualaikum.....meh skodeng tentang lelaki....lelaki nie ampak jer macho tetapi kadang-kadang hancur jugak....hik3...selepas melakukan beberapa research...ececece...bajet!...ade laa beberapa perkara tentang lelaki menarik kalbu hati jantung segala bagai dalam tubuh aku nie untuk di kongsi dan dipostkan dalam blog yg comot neh..xchantek kan blog aku??...xpew laa...nanti aku dah jadi blogger yang terer, aku hias blog aku cantik2...masa tuu baru melopong mulut korang tengok blog aku yang kiut miut tuuu......back to da tittle,nie tentang lelaki yang aku nak kongsi...hope korang suka..lagipom aku rasa fakta nie betul..Mr Dukes aku pom ader gak ciri-ciri nie....cer korang tengok kot2 korang sendiri atau pakwe korang ader ciri-ciri nie....:D
  • Seorang lelaki sering berfikir tentang wanita yang mungkin menyukai mereka akan tetapi bukan berarti mereka menyukai wanita itu.

  • Ketika saat ini dia menyukai Anda, beberapa saat kemudian, dia lupa dan malah asyik bersama kawan-kawannya. Hal ini adalah wajar, tetapi bukan berarti Anda tidak pernah ada di hatinya.

  • Dalam sehari, dia akan sibuk bermain dan menjalani aktivitinya bersama kawan-kawannya. Tetapi percayalah,ketika dia bersiap hendak tidur, Anda selalu ada di dalam fikirannya. Dan percayalah, mereka suka senyum-senyum sendiri saat membayangkan betapa cantiknya Anda hari ini.


    p/s : errkkk???....betul3.......

JOIN EYKAMEOW 1ST GIVEAWAY!

Hyep u'ollz....
tetiba je rasa nak join EYKAMEOW 1ST GIVEWAY nie....
mana laa tau kot2 bertuah...ekekeke...
tuah ayam nampak dikaki....
tuah manusia siapa tahu,kan3??...ahakzzz
aku suka sangat bace blog gadis ini KEKWAT? ....
especially kalau citer sal eykameow ngan buibui dia...
kalau gaduh pom sweet2 gtu.....hik3.....
boleh dikatakan blog aku nie pom di inspirasikan oleh blog eykameow la....hik3.....
okep laa....thats all......mekaseeeehhhhhhhhhhh..:D


p/s : harap2 ler bertuahhh...ekekekeke.....

True Love Never Dies...



Love May Take Long
But It Will Always Take U
2 Were U Belong...
Juz Hold On &
Enjoy the Journey...
No Need to Hurry
Coz Ur Heart Wil Know...
When Its Finally Home...


If You Have Reasons For Loving Someone,
Then You Are Using Your Mind,
But If You Love Someone For No Reason
Then You Are Using Your Heart,
And That Is TRUE LOVE…


 





 I Can Chose Who To Care,
Who To Protect,
Who To Share Life With,
But I Can Never Chose Wid Whom To Fall In Love With
Cuz Love Is Not A Choice It Is Destiny…


When I Say I Love You,
It Doesn’t Mean Just 3 Words Of Love,
It Means I Care For You,
I Trust U,
I Believe You,
I Miss You,
Love Sometimes Changes Some Moment
And Sometimes WHOLE LIFE...;->


I Have A Heart And Its True,
But Now Its Gone From Me To You.
So Care For It,
Just Like I Do,
Because I Have No Heart
And You Have Two…


Love Is When . . .
There Are Million Things You Wanted To Say To Someone
But
When They Look You In The Eyes & Hold You In Their Arms
Nothing In Life Matters
Other Than Being With That Person At That Moment
...

You're The Shoulder I Lean On,
The Hand That I Hold,
The Eyes With The Message
That Never Grows Old,
The Smile That Is Part Of
Each Warm Memory -
You're Everything Special
That Means Love To Me...

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...