join lerr dlu terrr......

Azam Baru 2012

Assalamualaikum.......
hyep,everyone...
let's sing a song with me......
one,two,three....

i wish u happy new year...
i wish u happy new year...
and happy new year....
selamat tahun baru sumer!!...
boom...booom...booommm....


mesti korang punyer sambutan meriah gilerr,kan3??....
wawa sambut kat umah jer dengan kawan-kawan yang sedikit sengal..ekeke...
xlaa gurau jer...mane ade sengal pom sewel sikit jer...hak3
nak sambut new year kat luar xboley sebab kat kelantan hujan xhenti-henti...
so,kerana ke'Excited"tan wawa, nadz dan echah nak sambut new year...
kitaorang pom berkumpul depan tv..
kitaorang tgk TV2...sebab TV2 jer yang siarkan secara langsung...
hampir2 ke detik 12 malam....wawa kuatkan volume TV dan jerit same-same....
like this... 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...yeahh,happy new year!!!!...
boom..boom..booom...booom....
and then lepas bersorak,bernyanyi bagai....kitaorang pom same2 wish azam baru untuk 2012...
pastu...wawa terus buka lappy kesayangan.....
then,buat new post nie......hehehehe...excited x??....excited,kan3??
mesti korang pom same,kan3???...nak ngaku ker x.....kalau xngaku wawa tarik hidung...hik3...
korang nak taw x aper azam baru wawa????..
kalau  korang nak taw..korang tengok wish list wawa kat bawah sebelah kiri....
hope azam wawa untuk tahun nim tercapai...
jom kita same2 doakan semoga azam kita tercapai..
dan semoga tahun nie lebih baik dari tahun lepas...
aminnnnnnnnnnnn...







No comments:

Post a Comment

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...