join lerr dlu terrr......

Azam baru,Tahun baru, Dunia baru

HAPPY NEW YEAR!!!

Even wawa buat post nie selepas beberapa hari di tahun baru tapi  kehangatan tahun baru tuu still terasa lagi,kan kan kan? So,apa azam baru korang? Yang last punya dah terlaksana ke belum? Kalau belum hangpa jangan dok perasan nak buat azam baru laa,kan?..tunaikan aje azam lama korang tuu. Cehhh,suka-suka hati je tanya azam orang,tuan punya badan punya azam pom xtaw camner....hakhakhak....






Yang kat atas nim adalah azam yang aku buat untuk last year,hukhukhuk. Susah jugak laa untuk mencapai azam-azam nie sebab semua memerlukan duit.OhMyMoney!

Azam aku yang utama nak miliki handphone baru sebab sebelum nie aku pakai handphone yang functionnya dah tak relevan untuk remaja zaman sekarang. Dulu aku pakai telefon Sony Ericson W660i, sekarang telefon nie aku pas kat achik aku, daripada buang baik menderma kat orang,kan? So, sekarang aku pakai telefon yang tak la secanggih mana tapi sesuai laa untuk remaja yang tak ada sumber pendapatan macam aku nie. hukhukhuk. Now, ak pakai telefon Samsung Galaxy Ace . Peewiiittttttttttttttt. Aku beli pakai duit ptptn aku beb. Terpaksa laa berlapar untuk beberapa bulan demi handphone yang tak berapa nak mahal nim. Mahal xmahal makan jugak RM700. Huh!





handphone lama aku!



This is my new handphone. Great!


















Azam yang kedua pulak nak ambil lesen kereta. So,pada 19/09/2012 aku telah memiliki lesen kereta. OOyeaaahhh!!! Yang paling menggembirakan lesen yang aku ambil 100% ditaja. Korang ada? Hakhakhak. Orang yang menaja aku adalah kakak kesayangan aku a.k.a ateh . Dia dah belanjakan RMXXXX jugak laa  untuk aku. Thanks a lot ateh, sayang kamu!



Lesen saya. Abaikan gambar saya yang tak cantik tu!


Yang terakhir, aku cakap aku nak result gempak,kan? How should i tell you? Result aku untuk semester 4 masih belum keluar. So, aku still tak tahu samada azam aku yang tuu tercapai ke tak, hope tercapai laa,kan? Pray for me,guys! Conclusionnya, 90% azam aku untuk tahun 2012 telah tercapai. Hope azam aku yang akan datang akan terus tercapai dan tercapai. Yeahh!!...

2013 punya wishlist. Hope tercapai jugak!


Nota budak Nipis : Tanpa kemahuan, kejayaan tak akan mampu dikecapi. LOL!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...