join lerr dlu terrr......

2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara


 Syarat-syarat pernyertaan :

  • Buat entri bertajuk 2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara
  • Masukkan Banner diatas dalam entri anda.
  • Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini.
  • Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled)
  • Sila Tolong Follow Blog dan Like Page Sponser ok.
  • Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi.
  • Postkan link Entry yang BETUL diruangan komen.
  • syarat tambahan


    Jom semak kelayakkan wawa :
    • Done,nie laa entry wawa yang bertajuk 2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara.
    •  Done,tengok lerr banner kat ats tuu..cantik tak???..cantik tak???...cantik lerr tuuuuu...
    •  Dah follow blog lily. Blog lily pom dah masuk dalam senarai bloglist wawa...check it out!
    •  Dah like,cantik DP lily terrr...
    •  Orang yang wawa nak tag adalah...jengjengjeng :

      - AIDA AHMAD
      - RINA SUFIAN
      - AISYAH HUMAIRA
    •  Done...Lily tengok entry nie taw...wiwiwiwi....
    •  Done untuk syarat tambahan jugak....like page and like picture lily....:)
    •  Wawa pom dah like and follow sponser...winkwinkwink...

      Nota budak nipis : kalau menang GA nie..senyum 7 hari 7 malam berturut-turut laa wawa......Lily,nak hadiah tuu dear....please....:D

No comments:

Post a Comment

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...