join lerr dlu terrr......

1st Contest by Akma , Wany & Mira


Klik banner nooo...:D


Syarat-syarat
  1. Warganegara Malaysia.
  2. WAJIB untuk follow blog Akma , Wany & Mira untuk mengetahui perkembangan selanjutnya.
  3. Klik FOLLOW utk follow blog Akma.
  4. Sila klik iklan yang ada jika ikhlas.

    Jom semak kelayakan wawa :
    1. Ofcourse laa wawa WARGANEGARA Malaysia....
    2.  Done...semua wawa dah follow...
    3. Dah follow...
    4. okep,wawa klik!..ikhlas nie taw....hihihi



Cara untuk sertai
  1. Buat 1 entry tentang contest ni. 
  2. Tajuk entry : 1st Contest by Akma , Wany & Mira
  3. Letak banner contest dan linkkan ke entry ni semula.
  4. Tag 2 orang rakan atau lebih.
  5. Nyatakan id FB dan id Follower dalam entry anda. *id FB adalah nama FB anda manakala id Follower adalah nama yg anda gunakan semasa follow sesebuah blog.
  6. Publish entry dan tinggalkan link entry di ruangan komen. Jika anda dari blog Akma, tinggalkan link di ruangan komen di blog Akma. Jika dari blog Wany, di ruangan komen di blog Wany dan jika dari blog Mira, tinggalkan link di ruangan komen blog Mira. Jangan hantar link entry pada ketiga-tiga blog!



    Cara-cara yang wawa dah buat :
    1. Dah buat...nie laa entry wawa....
    2. Tengok atas sama tak tajuk entry wawa??...sama tak??...sama tak???...hehehe..sama laa tuuuu...
    3. Banner pun dah tertampal kat atas tuuu...
    4. Rakan yang wawa tag :

      PYKA
      WANIE
    5. id fesbuk : Rossazwa Izianti Ramli
      id follower : Wawa Duchess
    6. OKep,wawa taw dari  blog akma..so,wawa tinggalkan link kat kotak komen akma....deal???..hehehe



      Nota budak nipis : Wawa nak hadiah tuuu...hadiah tuu memang menarik,tertarik,kau memang da bom!!...hak3

5 comments:

  1. Holla holla
    Akma datang blog comel ni check entry , hihihi
    Terima kasih sudi join 1st contest ni ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. winkwinkwink...gadis cOmel datang sini...shukenya shukenya...mOst welcme...thanks untuk Akma sebab sudi datang sini....

      Delete
  2. laila datang dari contest yg sama hihi done follow . eyh jom ke blog laila [http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wany-mira.html]

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...gud luck dear..kita tgk sape yg kena..:)

      Delete
  3. wah!
    comel blog dia ;)
    semoga berjaya
    dtg sini follow sekali
    http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wany-mira.html

    ReplyDelete

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...