join lerr dlu terrr......

Praktikal time!


                                                                      Assalamualaikum.....
hey,dah lama wawa xupdate blog,kan kan kan??... haiyaaa,saya manyak busy maa....busy yang teramat-amat ....Wife perdana menteri pom kalah,okey.....hak3...sekarang kita kat kampung ... kat kampung kita takde internet...jangan katakan internet Astro yang macam-macam ada pom dah jadi ape pom tak ade....sobsosob.....korang harus bersyukur kalau korang ada semua kemudahan tuu taw..... insaf lima minit.....hewhewhew.....

Sekarang kita kat tempat kerja....huargghh.....sebut kerja jer kita terus tension...manyak stress maa...so, sekarang kita dah faham nape orang kerja selalu pening..,,dulu kita suka jer kutuk kakak kita,kerja sikit pom dah pening.....nahhh, sekarang hambik kau. .kita bukan setakat pening nak pitam terus dah...hukhukhuk..... for you information.....huarghh,ayat xleh bla..bajet hot setufffff kejap....hewhewhew.....tukar-tukar... untuk pengetahuan korang, kita sekarang buat praktikal kat TM Point Pasir Mas,Kelantan......kalau korang nak bayar bil meh lerr sini kita tolong..free of charge okey...wiwiwiwi...

ittew budak praktikal...
autosmile..hewhewhew..


Kat tempat kita buat praktika nie ada 8 orang pekerja, 6 kuntum bunga dan 2 ekor kumbang ....tapi kat sini ada ramai budak praktikal..... 4 orang kot... ramai tak ramai tak???....... by the way, ada disadvantage and advantage gak praktikal ramai-ramai macam nie.... advantage, mesti laa boleh buat report sama-sama,kan??..... kita tak buat sama-sama pun dia tiru kita je...disadvantage pulak kena hadap perangai yang pelbagai laa,kan?... nobody perfect.... so, i accept it... umpat-mengumpat, kata- mengata, hina menghina itu hak masing-masing....kalau dapat dosa pom, tuu antara pengumpat, pengata, penghina tuu dengan ALLAH laa,kan?....kita sebagai manusia kena laa terima dan sabar dengan semua tuu..... tak semua orang boleh terima kehadiran kita dan tak kan semua orang akan suka dengan kita... my brother in law pom pernah cakap.. biar orang nak kata apa pom kat kita or nak buat apa pom kat kita, tapi kita tetap kena buat baik dengan dia....just anggap benda tuu macam angin....nape angin erk??.... kita pom tak tau tapi kita nak samakan dengan angin jugak...hewhewhew.... mesti korang tertanya-tanya kenapa aku cakap macam tuu,kan?. . .must be something wrong there.... sobsobsob... crying in my heart!!!



nota budak nipis : crying in my heart is better than crying in front someone that maybe can be ur enemy....

No comments:

Post a Comment

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...