join lerr dlu terrr......

My Lappy made

hyep,peeps...dah lama giler kot tak update blog.... aku sedang bercuti sekarang nie... so, taak berapa nak menyempat nak hupdate blog...bz giler kot...kalah PM wa cakap lu..... hak3...mana idoknye membuto je eh keje den..... sebab dah lama x menghupdate blog.... try hampa tgk kad yang kita buat untuk kakak kesayangan kita neh..... kaka kita minta tolong kita yang kretif nie buatkan kad untuk kekasih hati pengarang jantungnya tuuu....kita yang perasan kreatif nie pom buatkan laa...hihihihihi...nak tengok hasilnye??......scrool bawah okey?..




korang nak tak kalau wawa buat Giveaway..then, wawa buat kad yang camnie untuk korang... lepas tuu bagi hadiah sampingan yang lain jugak...agak-agak korang nak join tak??...heuw3.....

nota budak nipis : gedik gedik nak buat GA.......

No comments:

Post a Comment

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...