join lerr dlu terrr......

for HIM for HER


Normal laa kan kalau pasangan bercinta nak beli something yang sama je,kan kan kan??....... sama laa kita....saya ngan Mr Dukes pom suka beli benda yang sama.... tak caya??... jom tengok kat bawah nie...heeeeeeeeeee....:D



nie baju raya 2012  kitaorang....sedondon tak??....heee

nie baju couple yang kita beli sempena anniversary kitaorang..cantik tak???.....
cantik lettew....

nie Mr Dukes beli kan untuk dia dan saya sempena anniversary kami.....heee...
sweet tak dia??.....tengok la pakwe sape,kan kan kan??...hakhakhak...

Yang nie kita yang beli....kebetulan masa tuu kat politeknik kita ade buat konvo
then ade laa kakak tuu jual benda nim.....kita terus ingat kat Mr Dukes kita...
teruss kita beli..heee....kita sayang dia...

Nie  tepom kami-kami...satu untuk dia satu untuk saya..yay!..
actually tepom Mr Dukes kita kaler oren.. kita majuk-majuk nak kaler pink...
then,sebab SAYANG kita dia pom beli warna pink..heee......
sweet tak???....

Nie perfume kami-kami....biru untuk dia...pink untuk saya....
kita pernah beli SOULMATE tuu kat dia masa bufday dia hari tu....
then dia suka sangat perfume tuu teruss dia pakai sampai sekarang....heeeee

kita pom suka rasa nak peluk-peluk je....


Nie Mr Dukes bagi kita sempena bufday kita.....dia suka kaler biru..then dia beli jam SWATCH nie warna biru..satu untuk dia satu untuk kita.....


Lastly nie Mr Dukes yang beli kat kita untuk kami pakai sempena raya haji nie...heeee...
kami akan sedondon lagi...shukenye....:D

No comments:

Post a Comment

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...