join lerr dlu terrr......

my first date!!......:D ---> June 2009 <---

meh ak smbng citer ak ngan  my mr dukes neh..ngeeee…


Lepas kitaorang dah lama sagat mesej tuuu...
ktorg pown rancang nak jumpe….
punyer laa susah…aisshhh…macam2 alasan..
aper punyer mamat laaa……..
kebetulan aritu aku nak pegi  teman Lin jumpe pakwe dia..
dan kebetulan gak aku nak jumpe secret admire aku nk ambik hadiah…hihihihi……
(kat mne dyew skrg erk??!!)…..blurrppp!!!!
maklum laa mse tuuu besday aku……
.



lepas aku jumpe secret admire aku tuuu..
aku pegi laa jumpe Mr Dukes aku 2…hahahahaha…..kelakar doe..
korang nak taw dia datang ambik aku dengan aper??..dengan van beb!……
aku dalam ati..”errrr,biar betul”…..
aku pown ikut laaa lin naik van 2…
korang nak tau aper perkara pertama aku buat mase kat ats van 2??.....hehehe…
aku intai muka dia doe..dengan slumber jer…
aku jengok kan kepala kat depan..hak3..budussshhh…..
xpandai cover langsung….
ahh…lantak larh dia nak fikir aper…..
asal aku boleh tengok muka dia….keh3..





my mr dukes..:D


pastu ktorg pown pegi laa mkn kat RESTOREN GUA SEJUK..
mase tuu laa baru aku tau kelakar punyer mamat neh…
aku dengan  yang lain sumer buka selipar tapi dia slumber jer masuk dengan slipar…..ngokngek!!!....
pastu yang kelakar lagi….dia suka gigit straw...

sampai  hancur straw tuu di buatnyer…bongek!!!!......
ader lg….kebetulan aritu gula dalam air dia xhncur,
dia siap complaint lagi tuuu….. 
aku ingat nak complaint kat aku jer…..tapi satu kedai dengar…mlu siott…..
mesti korng cakap terok kan first date ktorg??..
tapi bagi aku xpom......first date aku klakar jer....

kalau aku igt balik mesti senyum sorg2....
eh3,bkn gila tau......tapi 'ku bahagia'...hek3....
aku mase nie pown xbanyak sangat  cakap dengan dia…malu kot…first date,kan…hak3….

suasana mungkin xromantik tp better than dok senyap jer,kan??.......


p/s : beware 4 da 1st date!!....hua3

4 comments:

  1. hahahaha,mamat tuh mmg giler ahh an...mst 1st jpe awk fkr dye pom trut gler but lam kple dye juz nk uji jerkk pompuan jnis pew yg dye nk date tuuu...:D

    ReplyDelete
  2. hahaha...taw xper.... klau iktkan ati xsggp doe lalui 1st date yg camnie.....nk laa yg sweet2 n romantik2 gtu...ekekeke...p da nsib bdn dpt pakwe camnie...trima jer laaa...ahakzzz...:P

    ReplyDelete
  3. ahakzz3...sbr jerk laa ptot nyer awk bersyukur pat pkwe cm2...yg sal 1st date tuu mybe dye nk awk ingt cmner dye yg sbnar...an???

    ReplyDelete
  4. hahaha....skunk bersyukur...dlu x...ekekekeke.....
    bley dop gtu????..hahahahahaha

    ReplyDelete

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...