join lerr dlu terrr......

Saya dapat nie!

hye my dearest...long time long see ... really miss u all... terlampau sibuk dengan life yang sangat-sangat menceriakan....ceeittt, cakap macam xde masalah jep.... ngeh3... apedehal...life aku suka hati aku laa...ngehngehngeh....

 dah lama xhupdate blog nim macam macam cerita aku rasa nak tulis....hurrrmmm....aku nak citer yang mana dulu erk?....think!think!think!...yeah,got it... how about my birthday?.... yeahhh!.... macam yang korang taw, birthday aku untuk tahun nie jatuh pada ahad iaitu pada 2 jun 2013... tahun nie aku dapat banyak sangat-sangat hadiah.....okey aku cerita satu-satu yer agar post aku nim nampak tersusun macam aku tuan dia yang sangat tersusun..hahahahaha..yakkk adoooo jeeee....

First, aku dapat hadiah birthday from my beloved super duper parents....heheheeh...guesss what?....aku dapat something yang aku memang sangat-sangat nak.... i mean mende nim dah lama aku mintak from mama sbb kakak-kakak aku sumer ade mende nim...actually family aku memang xboleh kalau sorang xde sorang ade....faham x?..hahaha...maksud aku..kalau aku ada,kakak- kakak aku mesti ade..kalau kakak-kakak aku ada aku pom mesti kena ada laa...bru adil,kan kan kan?...hahahahah...contohnya,tuu dia macam buat karangan dah nim siapa ade contoh bagai kalau cikgu aku baca confirm aku dapat A+++++ ....hahahaha....okey okey okey...contohnya...gelang tangan emas.... setiap sorang dari kami akan ade..tu sumer mama ngan ayah beli sbb masa tuu masing-masing xkerja lagi ...hahaha...so sekarang sumer dah kerja except aku..huh,nasib laa jadi ank bongsu...so yang dah kerja-kerja tu sumer beli menda nim..then aku cakap kat mama...aku nak benda tu jugak nak jugak nak jugak..... so,finally i got it!....eh,nak taw aper?....jommmm scroll bawahhh....yeahhhh...tenkiu mama,tenkiu ayah...me love you so much! muaahhhh ! :-*



Second, aku dapat hadiah daripada my lovely friend ...ngehngehngeh....yang nim aku sendiri yang pilih...huahuahua.....after a few day my birthday,she ask me to go out.....aku pom keluar laa dengan bestie aku nim...eh, lupa pulak nak bagitaw nama dia..hahahaha..my bestie name is Nur Syaqila Mastura (kila) ....dia dah kerja ,dia kerja kat Damansara....harit.u kebetulan dia balik dan dia janji nak bagi aku hadiah....so,sbb tuu laa dia ajak aku keluar dengan dia...then,she ask me, what i want?... aklu pom ape lagi pusing satu kedai sebab nak cari hadiah yang terbaik..haahahahaha..... lastly, aku nampak benda nim yang sangat cute di mataku...walaupun sesetengah orang cakap tak elok ada mende nim nanti malaikat xmasuk rumah....so, i google2 fakta tuu...then ada satu fakta tuu yang menyatakan xape ade mende nie janji jangan jadikan dia sebagai hiasan.....its mean, kalau kita gunakan menda tuu untuk pelok tido or whatever its okey tapi jangan jadikan hiasan untuk cantikkan bilik or rumah..faham?...hehehehehe...so, dalam banyak-banyak mende cute tuuu aku paling berkenan dekat yang nie sbb dia comey macam aku,...hahahaha....jum tengok ape aku dapat,....sukanya sukanya sukanya..... tenkiu kila sayam.... :)
 
Nama Penuh : Tory comey Lotey
Nama Manja : Oyiee
Umur : 16 hari
Gender : Female




Lastly, aku dapat hadiah daripada my only one,my lover and future hubby...InshaALLAH aminnn... aku dapat menda yang aku memang sangat-sangat nak jugak sbb koleksi menda nim masih kurang lagi dalam almari aku...huahuahua..nama pom pompuan..memang xsah laa kalau xpenuh almari,kan?...heheheheh... aku memang dah selalu gedik gedik mintak dia belikan ....sebab bagi aku dia lagi tau pasal mende-mende nim sumer berbanding aku...hahaha...dia tukang pilih dan selebihnya aku laa yang jadi  tukang cakap yes or no .....hahaha....masa bergayut tuu, aku tanya laa dia da beli blom?....then dia cakap dia dah beli...so,i tanya beli yang macam mana...then dia cakap "sling tuttt" tuuttt tuuu sbb xboley cakap lagi...hahahaha...i pom memang mengamok sakan laa cakap tak nak tak nak tak nak..huargghh gedikkk...hahahahaha...apedehal...pakwe aku suka hati aku laa...hahahaha...then masa dia balik then kami jumpa tuu dia pom bagi laa mende nim...weyyy comeyyy weeyyy...weyy cute weyyy...weyyy aku suka weyy......hahaahahaha...memang excited giler laa...mekaseh sayang....me love you.....me teeetttt u.....hahahahaha.....nak tengok nak tengok?....tadaaaa....




by the way,thanks to all of u....i am very appreciate that......me love u all..... muahhhhh!!... :-*
eh,banyak lagi yang saya dapat tapi tuu sumer tergantung sebab tuu sumer datang dari jauhhhhhh.....hehehe...nanti aku dapat yang lain-lain aku hupdate lagi okey...... hehehehe... hepi hepi hepi...

Notabudaknipis : thanks sayam-sayamku.....next year bagi lagi okey?..hahahaha

No comments:

Post a Comment

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...