join lerr dlu terrr......

Eh,dah kahwin?

Assalamualaikum....hye peeps..muah!...a kiss for u!!...

"Eh,dah kahwin?"... hahahahaha.....terguling guling aku dengan future husband aku gelak bila pompuan pompuan kat sebuah pasaraya nim kepoh pasal kami....hahahaha....what the hell!!!..opsss, future husband i marah sebut cenggitu.....potong potong...hahahaha....tuu laa lain kali jangan suka suka hati kepoh pasal kami hokeyyy...dushdushdush....


Tapi kan tapi kan...kami heran laa ..kemana kami pergi confirm kami akan jadi perhatian...eh,perasan!!.....hahahaha....perasan ke tak tuu entah laa tapi aku dengan future husband aku selalu cakap sal benda nim... memang sangat sangat noticed!....sampai aku dah naik tak selesa dah ...jalan pom dah macam cover cover gitu...hahahaha....kadang kadang tuu saja je aku buat gedik....tengok macam pelik jep..ape yang pelik ntah!...aisshhh,tak faham aku?....ke kami yang terlebih perasan nim? tapi benda nim bukan skali dua tapi dah berkali-kali sampai dah tak heran....tapi yang best tiap kali situasi camnie...kami selalu borak cenggini....

Mr Dukes : "syg,perasan x dorang tengok kita."
**me pandang kiri kanan
Me : " ha'ah laa yg..nape erk?"
Mr Dukes : " sebab saya ensem kot ."
Me : " wekkkk,perasan! sebab saya cantik laaa" terus wat muka comel..
Mr Dukes : " olololo....mesti dia kata untung laa awak,dah laa cantik pastu dapat pakwe ensem."
me gelak then cakap...
Me : " hahahaha,kan?...."
Mr Dukes buat muka kiut miut then gelak sama-sama.....hahahaha....

nie bukan muka kiut daku hokey...nim muka woot wooott...hahahaha....


Yang paling kelakar....masa date hari tuu...abang mr dukes mintak tolong belikan pampers untuk auni yayang...then, kami pom jalan sesama then semua orang tengok as usual laa kan?... kami yang kesana semata mata untuk beli pampers tuu terus ke tempat pampers then ambik pampers then bayar then terdengar dengar someone cakap " laaa,dah kahwin." mr dukes pandang aku dan cakap " dengar x?" aku angguk angguk bagaikan burung belatuk then kami gelak sama- sama lagi...hahahaha..kelakar laa korang!...


aku dan future husband...


So,bagi me'real'kan yang kami dah kahwin nim...date haritu terus bawak budak comey yang banyak cakap nim Auni namanya date sesama...hahahaha....so kami bawak laa budak mulut banyak nim ke pasaraya tuuu...belikan dia coklat , minuman dan etc kami memborong barang-barang disitu bagaikan sebuah keluarga bahagia.....hahahaha..ko hader?..lepas keluar terus gelak ngan mr dukes sebab mr dukes cakap orang tengok kami.....me memang dah tak perasan sebab dah terlebih layan budak mulut banyak tuuuu...hahahahahaha....memang best giler kot wat macam tuu...hahahaha....

me ngan budak comey dan banyak mulut nim...

u tengok i,i tengok u..muahh!

ayoyoyoyo...nasib baik perot i slim gilerrr...ngehngehngeh....

then kami bawak budak mulut banyak pegi playground a.k.a taman permainan.....first sampai kat sana kami split....aku dan auni pegi taman then mr dukes jumpa kawan dia....biasanya family family yang bawak anak jenjalan petang petang kat situ....masa sampai kat sana mak cik mak cik kat situ buat dek je ngan aku...cuma gadis gadis yang tengok aku mungkin kenal or whatever sebab aku tak sempat nak tengok dorang balik sebab budak comel nim nak aku layan dia jep...hahaha.....after mr dukes sampai kat situ banyak mata dah tertumpu kat kami...ohmyALLAHohmyALLAHohmyALLAH....kenapa? kenapa? kenapa?.... masa dok men jongkang jongkit tuu...me duduk ngan auni then mr dukes dok sengsorang...
then mak cik tuu cakap..

"mak kurus macam mana nak bergerak.."

me buat muka pelik then pandang mr dukes....dia buat 'dek' jep.....lepas pindah tempat lain..me tanya mr dukes..

" dengar x mak cik tuu cakap ape?"...

mr dukes cakap
 " dengar,dia cakap mak kurus macam mana nak bergerak."

then kami gelak lagi dan lagi...hahahaha...masa kat sana memang mr dukes and me layan Auni macam layan anak sendiri.....pastu dah ramai sangat yang tengok..aku dah tak selesa then teros ajak mr dukes balik...

me tetibe nak jadi budak budak balik...hahahaha..

Mr dukes ngan Auni comey....
Me dengan Auni buchuk!

Kami bertiga jadi tiga budak hitam!...hahahaha...



Adik,kakak,abang,pak cik, mak cik ....saya belom kahwin laa saya muda lagi...I am 21 years old okey.....muda lagi.....takkan anak dah 5 years old kot,,,,aisshhhh.....xmoo laa jadi mak mak lagi...hahahaha....tapi best jugak,kan?... Mr dukes jom kahwin!...hahahahahaha...

Notabudaknipis : nak kahwin laa kalo camnie,boley?

No comments:

Post a Comment

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...