join lerr dlu terrr......

Kembali Terjalin..... ---> Januari 2011 <---

nie part sedih yer!……….korang jangan nak nangis tau..nanti aku nangis jugak..ahakz……
lepas aku break up ngan mr dukes…aku sedih tapi nasib baik masa 2 aku kat kg…
so,xder laa terasa sangat sedihnya 2…
juz kekadang jer aku nangis teringat kat dia…
kalau igt kat dyew for sure aku bace mesej n tengok gambar2 dia yang aku simpan..auw33…..
rindu yang teramat sangat….
aku masih bernasib baik sebab aku dapat pegi PLKN…
so,peluang untuk aku ingat kat dia tuu tipis sebab kat plkn mesti bz,kan??....
tapi aku silap…sampai je kat sana….
aku rasa sunyi sangat sebab xder sorang pown yang aku kenal....
aku xtau nak col sape…aku col sepupu aku a.k.a kime….
p sepupu aku tuu pom bz dengan awek dia jugak,kan?.....
nanti asyik bergayut dengan aku nanti dia kena marah dengan makwe dia…
xker jadi satu masalah plak tuu…
pastu aku teringat kat Mr Dukes…aper lg..terus ak tepom Mr Dukes…
bergayut dengan dia sampai kredit aku da dia habis…fuhhh,lega………
Lepas blik PLKN, aku sambung belajar kat Politeknik Kota Bharu...
untuk kedua kalinya aku rasa kesunyiaan.....
dan untuk kedua kalinya jugak ak mencari Mr Dukes...
so, dari situ aku tau yang aku perlukan hanya dia…
tapi dulu ego sentiasa mendahului….isshhh,budush!!!!!!!.......
ak berhubung ngan dyew sbgai kwan…..msj n msj n msj……
dyew still ajk ak cple p ak blom bersedia lg….konon jual mhal laa..hik3
sampai laa akhirnya cinta kami kembali terjalin...hihihihihi..
<3 u so much my Mr Dukes....


p/s : kalau dah jodoh xkan kemana..... true love never die....... :D

2 comments:

  1. cedeh2...hhuhu...ego ngat tekpom..@!@

    ReplyDelete
  2. hahaha...bkn ego...saje nak uji cinta mr dukes tuu sejati ker dop...ekekekeke....

    ReplyDelete

Bibir seksi berkata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOm Share!!...